Naughty Students

Thursday, October 6, 2011

Yahoooo...Our Concert already done.....!!!!!

Syukur alhamdulillah....
akhirnya konsert yang telah dirancang since Mac 2011
berjaya dilaksanakan semalam dengan jayanya
dan diluar jangkaan kami ahli-ahli unit G3 PISMP
IPG KAMPUS IPOH.


video

ok... video ni dibuat khas oleh KU kami bagi sem ni...
semperna peringatan kepada kami semua...
Bak kata mentor kami En. Mubin...
video ni ada value yang tersendiri..
hanya kami G3 yang merasainya....
sedihkan..kan..kan...

Malam Konsert 1 MID ini merupakan
penglibatan akhir bagi kami semua unit G3
bagi course minor..iaitu MUSIC...
lepas ni kena fokus untuk course major la pulak.. huhuhu.

so jom tgok gambar malam konsert 1MID semalam...
as a organizer so tak berapa banyak la gambar kami...
banyak gambar crew2 jer... heheh

semua yg terlibat untuk malam konsert tersebut...

Dewan konsert 1MID

Our lovely mentor : En. Mubin B. Md. Nor

Pengerusi Konsert 1MID.. : Saidi Zainal (Unit G3)

Opening konsert pimpinan En. Mubin


Koir from G3 members... :)

lagu sandarkan pada kenangan

lagu Nur Syahadah


Pengacara Konsert


our dancers... mmg awesome lah diorang nih..


last mestilah kena ada gambar sendiri hehehe :)





No comments:

Post a Comment