Naughty Students

Tuesday, February 21, 2012

Gifted person are so lucky 0_o


Seronoknya tengok orang lain pandai melukis..
pandai main muzik...
pandai segala-galanyalah senang kata...
kadang-kadang dengan benda-benda macam ni lah
kita boleh lepaskan stress...

kalau aku nih.. pandai tu tak la sangat..
tengah-tengah juga la...
tapi bab komen-komen memang sangat pandailah kan
heheheh.. (biasalah perempuan)
salah satu gifted jugak kan..kan??? 0_o

chewah..chewah che...
untung la kan ada bakat terpendam...
Berbakat ke tuh???
hahaha.. sendiri jawap ok...


tadaaa....
hebat sungguh...
lukis lain.. jadi lain...
sangat berbakat nih...
nak mintak tips boleh.. 0_o..


setakat tengok je la yang mampu...
kalau try juga mmg lagi cantik daripada lukisan dia kot..

"angkat bakul sendiri kejap huhuu"

actually pameran ni diadakan kat jusco je...
sambil jalan-jalan ktorg singgah la tengok apa yang patut...
so nice....
sambil-sambil tengok apa lagi snap sana snap sini la kan...
konon-konon lukisan tu aku yang punya la...
knape?? marah ker??? ada saya kesah.. heheh


sampai sini je la story hari ni..
dah lewat sgt ni..esok tak larat bangun..
pengsan kat sekolah..
berbahagia lah anak-anak murid SK Pengkalan Baharu tu nanti.
hehe ok. sekian.. daaaa

No comments:

Post a Comment