Naughty Students

Tuesday, February 15, 2011

Kami sama... kami juga berbeza...

ok..
hari ni aku buat entry khas for my lovely friend...
Nur Fadilah Rosli...

comel kan member aku nih....
sopan-santun jer org yer.. heheh
ktorg start kenal kat sekolah menengah.....
form 4 at Gombak Technical School.....

excited kot time tuh....
settle sume benda time pendaftaran
.. aku pg hostel pulak......
sampai kat hostel aku tak tau nak pilih katil mane yg best..
dah la tak kenal sape2 lagi time tu..
kesian gila.. macam rusa masuk kampung la pulak.....

tiba-tiba....heheh
nampak la kawan aku nih....
so seperti biasa aku buat muka tak malu..
pegi la tegur dia...
cara ktorg bercakap macam dah kenal lama..
boleh gelak-gelak pilih katil lagi tuh...
padahal baru jer seminit kenal....
last2.... semua benda ktorg buat sesama......
memandangkan dia ni agak lembut sikit so aku la pilih katil atas...
dan dia duk katil bawah....
mula lah citer kami berdua....

benda yang aku tak leh lupe.....
time malam2 bila aku takut ker....
mimpi hantu ker....
ofcoz aku akan terjun kat katil dia......
hahaha.. menyibuk jer kan aku nih....
maklumlah duk hostel....
bukan kadang-kadang.... selalu kot....hehehe :)
tp yang best yer dia tak pernah pulak tdo kat katil aku...
bila dia yang takut.. aku jugak yg kene tdo kat katil dia....
hahaha..... aku mmg suka menyibuk... tak kesah lah.. lalala

lepas tu semua benda ktorg suka buat bersama...
pergi mana2 pun bersama...
dan ramai org kata kami ni serupa...
sampai igtkan kitorg ni kembar...
(aku tak pasti kembar tang mane hahaha)
malas nak layan so yer kan jer lah.. huhuhu...

dalam byk2 yang same...
ktorang ni byk juga bezanya....
dia LEMAH-LEMBUT... aku LEMBUT SIKIT jugak la... :P
dia budak CIVIL.. aku budak LEKTRIK....(letrik hot)
dia PENGAWAS.... aku student BIASA jer...
(gara-gara masalah disiplin haha)
dia TAK SUKA melawan... aku KUAT melawan..
(maybe sebab dia pengawas kot. haha)
dia TAK BYKbercakap...
aku nih macam MURAI TERCABUT EKOR la pulak kan.. hhaha...
paling tak syok... dia dah BERKEJAYA...
sedangkan aku duk sibuk STUDY lagi.....hisss
maybe dia akan KAWIN dulu kot... dan aku jd PENGAPIT dulu kot...
bezakan...bezakan.... hahahaha

tapi paling best....
ktorg ada name glemer gituh....
kalau kawan2 semteg yg lain dengar..
agak meluat la kan...
hot kot name nih....ni semua idea gila aku...
kawan aku nih ikut jer... takut aku kecik ati la tuh...hahaha...
ada peristiwa disebalik name nih....
kami je yang tahu.... :)

FADH.......RINDU KO...
hope kita dapat jumpe lagi...
dah 3 tahun kt tak jumpe.....
ape2 pun aku sayang kat ko FADH...
I MISS U SO MUCH...
muah..muah..muah.. hehehe


KAMI SAMA ......KAMI JUGA BERBEZA :)


3 comments:

  1. nampak mmg sama....

    ReplyDelete
  2. x nmpk same pun...
    prasan jew...
    hahahaaaaa...

    ReplyDelete