Naughty Students

Thursday, December 23, 2010

Thanks Tempoyak Durian

ok.. saya nak story sikit la b4 menjawab semua teka-teki berikut..
this is my second tagged from my friends...
b4 ni cik psycomatissss yg tag saya.. heheh
cukup2.. jom menjawab segala kekusutan kawan saya ini berkaitan diri saya..
iaitu cik puan Tempoyak Durian Kita tuh...

1. Apa benda paling penting dalam hidup anda?
Ok benda kan.. aku pilih laptop, handphone n camera (walaupun baru je jatuh minggu lepas)

2.Benda terakhir yang dibeli menggunakan wang sendiri?
Kasut ok... aku baru beli semalam.
kuantiti : 2 lagi tuuh.. hehehe

3.Lokasi perkahwinan yang anda inginkan dan tema perkahwinan?
tempat ala-ala dalam alam fantasi.... tema imaginasi...
(sengal gila kan.. mcm tak menjawab soklan jer... hahaha)

4.Adakah anda sedang bercinta sekarang?
Entah lah... maybe.. hehehe :)

5.Berapa lama lagi anda akan mencintai kekasih hati anda?
Selagi dia pun syg n cinta sama saya la... yiew geli jer statement nih

6.Novel/buku/majalah yang terakhir anda beli?
Surat khabar Metro tak silap aku.. hahaha
(jawapan boleh diteruma tak??)

7.Antara mak dan ayah, dengan siapa yang anda lebih rapat?
Emak saya la... kan mak gemukkkss.. heheh (gelaran manja mak sy tuh)

8.Namakan orang yang anda betul betul ingin jumpa dalam hidup.
entahlah.. tak pk pulak nak jumpe sesiapa..!!!

9.Adakah anda basuh baju sendiri?
mst lah... time kat college n umah sewa je la kan...
time cuti2 nih emak saya kot yg buat.. hehehe

10.Tempat yang betul betul anda ingin pergi.
Love going to Makkah 1st.
Then honeymoon at Paris,
Holiday time at New Zealand, Korea n Jepun

11. Peluk atau cium?
hoit ecah soklan ape nih...
gatal ek ko..
pape pun aku nak gak jawab...
peluk..peluk..peluk...

12.Tiga benda tentang orang yang tag anda?
kecil-kecil cili padi...
suke gelak-gelak..
sedang bunga-bunga cinta skrg nih..
heheh

13.Benda yang paling anda sayang dalam hidup?
family saya...
segala barang-barang saya...
kengkawan saya...

14. 5 lagu yang anda suka dan selalu dengar?

Telephone
Isabella
(aku tak tau knpe, even lagu nih dah tersangatlah lame)
Jai Ho
Because You Loved Me.
Khatimah Cinta.

15. 5 blogger yang diSUNATkan untuk menjawab tag ini.

Reen
Nishrin
Sab
Cikin
Azah

2 comments:

  1. metro jugak ko beli kan! hahaha ;p

    ReplyDelete
  2. hahaha....
    tu yg paling murah. n byk info. hahaha

    ReplyDelete