Naughty Students

Friday, December 24, 2010

Style 2 (Shawl Simple But Nice)


Salam.... hai semua..
hari nih saya nak tunjuk style berhijab kedua pulak..
APA?? korang terlepas pandang yang 1st punya...
takpa still ada lagi just KLIK kat cni jer hehehe :)

ok.. yang second style ni aku pilih shawl pulak.....
so apa tunggu lagi jom la try sekarang :)

STEP 1
Just letak shawl korang atas kepala macam ni..
sebelah pendek dan sebelah panjang sangat2 ok.

STEP 2
Amik bahagian yang panjang lilitkan ke kepala pula.

STEP 3
Kemaskan shawl korang tuh.
bulatkan bahagian hadapan shawl di dada korang tuh.
bagi tudung yang dalam tuh nampak cikit..
comel2kan sendiri ok :)

STEP 4
Nampak tak macam mana saya buat tuh..dah kemas kan..
Pas tuh pin kan shawl korang tuh kat bahagian tepi macam dalam gambar..
guna la apa2 aksesori yang korang suka dan nampak comel untuk gantikan pin tuh :)

SELESAI..
TADAAAAAA..
Simplekan.... cantikkan... huhuhu..
so korang bolehla try sendiri...
ok daaa :)

6 comments:

  1. try jgn tak try...
    simple but nice.. :)

    ReplyDelete
  2. uu bule suh mymacik try neh ehehe

    ReplyDelete
  3. liquid :P
    sure la boleh.....
    nak suruh one happy family u try pun tak pe... silakan... :P

    ReplyDelete
  4. hoh.... siapa itu...
    silakan la mencuba ....

    ReplyDelete