Naughty Students

Monday, December 27, 2010

Shopping with my sister @ Jln Tar..

hai..hai..hai....3x cukup k.:)
ok hari ni ttba my sister ajak I g shopping tudung...
(cuti keja sehari)
sekarang nih dia tengah gila dengan tudung n selendang...
(Aku pun 2x5 juga...)
1st mmg macam malas la kan....
jauh r....dah tu kne naik train....
KAJANG - BANK NEGARA (wooo 30 minit tuh)
kalau tak dapat duduk mmg nangis la aku kan..
.....monolog dalaman...
(hahaha. mengada gila ko ni.. tu pun nak nangis....)
ok ktorg kuar rumah around 10.30 am macam tu lah...
SO terus ke destinasi.. naik kenderaan awam beb. KTM wookkk....
dah2 merapu pulak pepanjang kat cni....
so tgok gambar lagi best kan...
TADAAAAA

Aku tak tau knpe sister aku ni senyum macam kerang busuk ttba....hahah
tp bila ada lelaki jer masuk dalam nih.. muka dia terus berubah...
tak kan korang tak paham2 lagi.....
boys in not allowed here.....
tu sebab lah dia hangin jer.. tp ni tak membantutkan ktorg ke JLN TAR...
she still available ok.... ceh sempat promote sister sendiri... :)

tadaa...
dah sampai.. serius gila ktorg kat cni...
murah..murah.. cantik..cantik..
mmg banyak pilihan kot...
kalau korang kaya... (aku ni ciput-ciput jer budget... haha)
shopping berbillion2
korang boleh dapat
tudung or shawl berjuta2 kot dekat cni....
(ayt mgarut cikit hehe)
amazing gila ...... (bukan jalan tar tau)...
shawl yang ada kat situ ok!!!!!





so b4 balik ktorg sempat...
.......jenjalan kejap....
......posing-posing kejap...
.....makan-makan kejap...
and
....usha-usha orang kejap...
pas tu adios la... rumah here i come.....hehehe :)




4 comments:

  1. Heyy polo awak!
    Nanti free bosan ke datang jenguk blog saya tau.

    My Latest Entry - http://negative46.blogspot.com/2010/12/siape-nak-tukar-linkbanner.html

    ReplyDelete